Monday, June 08, 2009

Month of June


Event Standard di Malaysia on the month of June:

-Cuti sekolah yang agak panjang..like 2 weeks kot
-Kenduri kahwin yang sangat banyak..di mana2 (asalkan di Malaysia) memandangkan ramai yang mengambil kesempatan berkenduri di musim cuti sekolah..senang saudara mara nak datang..anak2 semua nya bercuti..so boleh la lama sikit duduk dekat kampung ;)

So ramaila pasangan yang celebrate their wedding anniversary on June. Masa blog-hopping pun, antara topics yg di update by most of fellow-bloggers:

Anniversary
1st June 2009

Uhuh..bahagianya masing2..tapi dlm byk2 entry, yang ni paling tak tahan sekali…

Hebat hebat..saya respek dgn husband Kak Siti..(x boleh dibayangkan kalau saya di tempat Kak Siti) Mahunya x masuk ofis seminggu sbb malu2…tp malu2 itu berbaloi sbb dapat COACH handbag :P, new watch and duit $$$$

Whatever it is..i believe everybody, including me and my hubby have our own way to celebrate this day…walaupun takla sehappennig kak siti ;)

My 1st anniversary 02062007:

Dapat spa treat: Polish balik badan yang berkerak akibat sapuan berbagai2 jamu masa pantang bersalinkan our first daughter

My 2nd anniversary 02062008:

Celebrate sorang2..husband outstation

My 3rd anniversary 02062009:

Celebrate sorang2 lagi..husband outstation lagi.

Walaupun our anniversary tak sehebat yang lain, saya masih bersyukur kerana masih berpeluang menyambut our wedding anniversary.


Happy wedding anniversary to those celebrating it..Semoga berkekalan ke akhir hayat.

p/s: Ini adalah sebenarnya entry emo..kerana mengenangkan saya dah dua tahun tak dapat hadiah anniversary :(


8 comments:

MELanies said...

kesiannnn..heheheh..encik suami, sila hadiahkan kak noori dua kali ganda barangan dapor dan set brg kemas, dan sebuah kereta bg menutup kesalahan.

aisyah said...

wei. happy 3rd year.

hahaha kitorg selalu terlupe anniv kitorg. baru 2 org anak beb! :p

ija said...

Kasihan Noori,
Kepada En Suami, tolong belikan lesung, anak lesung, sudip, senduk hadiah anniversary.Itu kira hadiah jugak lerr

CT said...

happy 3rd anniversary noori...

alahai kesiannya...xpe xpe...walaupun hubby outstation..i believe he got something for ya kan..:)

Azury said...

macam kesian pun ada baca entry kau ni noori. jgn la sedih, nasib kita serupa. nak buat camane husband kita tak seromantik husband kat ct. speaking of which, mmg dasyat husband dia sanggup berarak ke ofis. tu belum cerita present bag coach yg sungguh mengiurkan. kalau la shah buat camtu kat aku, kompem pengsan 2 hari tak bangun! :p

Fizlynn said...

I cadangkan you beli sendiri je hadiah anniversary you, lepas tu claim balik kat hubby you, mudah, pantas dan you get what you want. Hehehe

napish said...

haha masih ada yang kasihan kan diri ku...
thanks all for the wishes ngeee..
Oh lupa husband saya suka memberi hadiah dlm bentuk memberi kebenaran..cth: hadiah besday thn ini dari dia ialah MEMBERI KEBENARAN sign up spa membership. Cth lain: MEMBERI KEBENARAN beli kamera. Cth lain lagi: MEMBERI KEBENARAN masuk kelas swimming..APAKAH??? *sigh*

khairie said...

hmm...dah agak mesti entry emo punye..hehe, awak nak benda yang mahal semahal-mahalnye..kemera nak DSLR..masuk spa membership pun sampai nak sampai credit limit regennye...kalau nak payung semua tu, oo mang aii...
tp takpe..nnt ada la untuk awak... tguu...

idea bagi kereta tu agak menarik jugak... kalau kita tak dapat bagi kat awak, awak bagi kat kita pun ok gak kan?? *wink*

awak jangan la risau, kita kan senasib..anniversary di perantauan.. bukan awak sorang je yang rasa..kita pun rasa gak (luahan si suami)... :)