Tuesday, February 10, 2009

A quick one

Yup, a very quick one:

1. I've just started my new job@my new place. The feeling: Err ok lah at this moment..sukeeeee :)
2. I went to the office@myPreviousComp few days before i started my new job. The feeling: Sedih jugak rasanya bila jumpa my mates..sentimental siot.
3. I've completed my C*S** certification during my 5 days leave before i started the new job. The feeling: Wah lega betul menghabiskan exam Q*S yang menyeksakan ituuu.
4. I didn't really enjoy my 5 days leave before i started the new job because:

-my husband was away for 8 days (time ni la pulak nak outstation uhh)
-my daughter preferred to go to school, rather than staying with me at home..(ampeh tul, boleh ke lps mandi cari kasut and terus ke pintu..sambil berkata: mama culll [read: mama school])

5. I can't help myself laughing out loud when Qaisara spell out her new word : COCOT

-There are 2 different meaning of cocot: i) Biskut ii) Takut [apakah kaitannya? huhuhu tiada kot neh]

6. My husband's birthday fell on the day he returned home from outstation. Happy birthday, sayang!

Facts on item no 2: Saya berasa sangat keji kerana tidak berjumpa dan bersalam2 an dgn semua yang rapat dgn saya di ofis itu..bukan apa kerana saya takut ter emosi lebih..lalu mengeluarkan air mata. Farewell email pun not sent [keji betul, tapi saya rasa seperti poyo pula hendak menghantar email, almaklumlah saya memang pasti akan berkunjung ke ofis lama itu..paling tidak untuk mengajak kawan2 minum petang dan singgah sekejap di meja2 yang berkaitan untuk mendapatkan gosip terkini]

Ayat jimatnya: Saya masih berasa diri saya sangat dekat dengan mereka yang berada di ofisLama itu...baru kini saya sedar betapa saya sayang dengan orang2 di ofis itu. huhu


p/s: Anybody knows where to get eletronic anagramizer?

3 comments:

Anonymous said...

Thanks sayang for Tony Roma's treat...sedap!!!

napish said...

hehe..hope for more on my birthday :P (jgn lupa 15 Feb)

ONFARISHA said...

dear noori, thanks for visiting. d0109 saiz kecik2 dah habis la dear. Yang ada tuk 4Y ke atas shj.. Yang lain tak minat ke..? Yang d0909 ada saiz kecil dear.. :)

SALE @ http://little1store.blogspot.com