Wednesday, August 27, 2008

I've been tagged!


.....by
Jun :


1) Nama-nama timangan anda:

Among family n friends: Noori, Along

2) Anda seorang yang:

Hmm..garang ;)


3) Insan Teristimewa ?? Describe kan Dia Terlalu Istimewa Dimata Anda:

Qaisara Muhammad Khairie (read: my daughter n my dear husband)

They are too special sampai x boleh nak describe...bukan senang nak beranak ok, so mmg lah special baby yang dah diberanakkan tu...and of course lah org yang berjaya membuatkan aku kena beranak tu lagi special..sbb klu dia tak de, tak tau lah boleh beranak ke tidak haku ini.. *winks*

4) Lagu kesukaan anda:

At this moment, lagu tema PKR LoL

5) Makanan kesukaan anda:

Pizza!

6) Warna Kesukaan Anda:

Merah Merah Merah

7) Sikap Yang Membuat Anda Stress:

Sikap siapa ye? Sikap diri sendiri ke? Ke sikap org lain yang buat kita stress?

8) Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda:

-Purse
-Handphone
-Diapers Qaisara

9) Kali terakhir masa anda menangis dan kenapa:

Last weekend. Sebab kena marah dengan Muhammad Khairie sebab rumah bersepah :(

10) Tag 6 rakan anda:

Edame, ChePah, Aisyah, Anness, Nannoor, Faryna


2 comments:

mesya said...

hi..handbags and tudung italy for sale. do visit
http://mesyaa24.fotopages.com
Thanks ;)

nannoor said...

erk..kena tag.
nnt kita buat homework k tag ni yeaaaaaaaa.
(gile lama baru perasan).
hehhahhaha